Samen Gewoon ZIJN- Gezinshuis Gewoon Thuis

Een Veilige Haven voor Jongvolwassenen

Bij Gezinshuis Gewoon Thuis bieden we een warme en veilige omgeving waar jongvolwassenen de kans krijgen om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

Meer dan Ambulante Therapie

Waarom Gezinshuis Gewoon Thuis?

Als jongvolwassene kan het leven soms overweldigend zijn, vooral als je bent opgegroeid in een gezinssituatie met veel onrust en/of een tekort aan emotionele aandacht. Dit kan leiden tot blokkades die het moeilijk maken om je dagelijks leven vorm te geven zoals jij dat wilt. In zulke gevallen kan er meer nodig zijn dan alleen ambulante therapie.

Een Thuis om te Helen

Gezinshuis Gewoon Thuis biedt een veilige en rustige omgeving waar jongvolwassenen kunnen werken aan hun innerlijke heling. Hier krijg je de kans om innerlijke patronen van bijvoorbeeld angst te doorbreken en te leren hoe je je verlangens kunt realiseren. Dit alles gebeurt binnen de vertrouwde sfeer van een gezin en met begeleiding op basis van therapeutische kennis.

Door samen te leven in een gezinshuis, krijg je de mogelijkheid om in het dagelijkse leven te werken aan je persoonlijke groei. De begeleiding is gericht op het doorbreken van belemmerende patronen en het vinden van innerlijke rust, zodat je je leven kunt oppakken en vormgeven zoals jij dat wilt.

Gezinshuis Gewoon Thuis: Een Unieke Kans

 

 

Gezinshuis Gewoon Thuis biedt een unieke woonomgeving voor jongvolwassenen zonder verstandelijke beperking die vastlopen in hun ontwikkeling en dagelijks leven. Bij ons krijgen zij de kans om in een veilige en ondersteunende sfeer te wonen, waar ze kunnen werken aan hun persoonlijke groei en innerlijke heling.

Onze aanpak richt zich op het doorbreken van belemmerende patronen en het bevorderen van emotionele stabiliteit. Dit doen we door middel van therapeutische begeleiding en het samenleven in een gezinssetting. Hierdoor kunnen jongvolwassenen hun verlangens en doelen beter realiseren en een stabieler leven opbouwen.

We werken nauw samen met de gemeente en Alberozorggroep om deze unieke plek te bieden. De gemeente beoordeelt of je in aanmerking komt voor een indicatie voor de kosten van deze bijzondere plaats. Samen met Albero Zorggroep zorgen wij voor de begeleiding en ondersteuning die hier geboden wordt. Als je geïnteresseerd bent, vertellen we je graag meer en kunnen we samen met jou onderzoeken of ons gezinshuis aansluit bij jouw behoeften. Daarnaast helpen we je graag om via de gemeente te bekijken of jouw situatie en hulpvraag voldoen aan de eisen voor een indicatie.

Neem Contact Op

Ben je geïnteresseerd in een plek binnen Gezinshuis Gewoon Thuis of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek ons voor een kennismakingsgesprek. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste ondersteuning.